mode maken voor beginners

Tijdens deze cursus leer je in 3 modules verschillende technieken om zelf kledingstukken te maken aan de hand van patronen. Per module kun je een certificaat behalen. Bij 3 certificaten wordt een oorkonde uitgereikt.

module 1

Kinderkleding

Je leert verschillende stiknaden, het inzetten van ritsen en het maken van verschillende zakken.

Je maakt een aantal kinderkledingstukken. Hierbij leer je patronen herkennen. Je weet wat de losse patroondelen zijn en hoe deze aan elkaar genaaid moeten worden. Jurkje, broekje, rokje en jas komen aan bod, zo ook het maken en inzetten van een capuchon.

module 2

Rokken

Je leert een aantal nieuwe stiknaden, het maken van splitten en plooiverwerkingen, verschillende zomen en er komt weer een zak aan bod.

Je maakt een aantal rokken waar deze technieken in terug komen.

module 3

Broeken

Je leert verschillende stiknaden, het inzetten van ritsen en het maken van verschillende zakken.

Je maakt een aantal kinderkledingstukken. Hierbij leer je patronen herkennen. Je kunt de namen van de losse patroondelen noemen en hoe deze aan elkaar genaaid moeten.

info & kosten

Duur

De wekelijkse lessen duren 2 uur waarvan een half uur privéles. Er zijn gemiddeld 35 lessen per jaar. De vakanties van het reguliere onderwijs regio Noord worden gevolgd.

Kosten

Kosten: € 12,50 per les + jaarlijkse inschrijfkosten van € 22,50

Voorwaarden

De kosten worden per kwartaal gefactureerd. Facturen worden per mail verzonden.

Als je niet naar de les kunt komen krijg je de betaalde les niet retour. Wel zoeken we in overleg een ander moment om de les in te halen.

Als de les niet doorgaat, wordt deze in het volgende kwartaal in mindering gebracht op de factuur.

aanmelden

Vul het formulier in om je aan te melden. Ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met je op over de startdatum, de kosten en de benodigdheden.